Psicològica i teràpies

FORMACIÓ - SALUT

PSICOLOGIA

 

 

 

 

 

 

 

 

NOSALTRES

 

 

 

 

 

Àgape Solucions Formatives Integrals, SL neix com a empresa dedicada a la consultoria i a la formació humana l'any 2007. L'empresa és fruit de l'evolució d'una feina iniciada l'any 2000, sota el nom d'ASB Consultoria.

 

Té com a vocació el creixement interior de les persones per ajudar-les a generar harmonia i eficàcia al seu entorn personal i laboral. Assumpció Salat i Bertran, com a directora i fundadora, va començar en el camp de la formació i consultoria l'any 1989.

 

El nom d'Àgape, en la seva accepció grega original, significa consciència, saviesa, sentit comú, l'essència de l'Ésser Humà, el que forma part del nostre caràcter, la potencialitat humana.

 

Àgape SFI, SL és una empresa formada per un equip de professionals que oferim els nostres serveis tant a empreses como a particulars. Desenvolupar la consciència sobre qui som i com funcionem en els àmbits mental i emocional és la clau de l'eficàcia i l'eficiència a les nostres vides.

 

La nostra feina s'orienta al desenvolupament dels equips humans dins de les organitzacions, posant a la seva disposició espais de reflexió que possibiliten mirades singulars i profundes sobre els mapes fins ara utiltizats, per descrobrir i conduir la vida personal i professional.

Una de les bases principals en què es troben ubicats tots els nostres consultors és el seu clar compromís amb el seu desenvolupament personal i professional.

 

Tot l'equip creiem i sentim que la qualitat de la nostra feina exterior se situa a la contínua millora de la nostra qualitat humana interior, en definitiva el desenvolupament de la nostra autoconsciència. Aquest és el nostre compromís com a persones i com a equip.

 

Assumpció Salat i Bertran

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FORMACIÓ - SALUT - PSICOLOGIA

 

 

LEGAL I COOKIES©   Tots els drets reservats.disseny web www.clickresult.es

 

 

 

Galetes permeten que el nostre lloc web funcioni correctament. En utilitzar el nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les cookies. més informació AQUÍ