Psicològica i teràpies

FORMACIÓ - SALUT

PSICOLOGIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adreça: Travessera de Gràcia 248,

Entresòl, 4t

Tel: +34 932 080 318.

 

 

 

 

 

CONEGUEU-NOS

 

 

Àgape, Solucions Formatives Integrals, SL, neix com a empresa dedicada a la consultoria i a la formació humana l'any 2007. L'empresa és fruit de l'evolució d'una feina iniciada l'any 2000, sota el nom d'ASB Consultoria.

 

Té com a vocació el creixement interior de les persones per ajudar-les a generar harmonia i eficàcia en el seu entorn personal i laboral. Assumpció Salat i Bertran, com a  directora i fundadora, va començar en el camp de la formació i consultoria l'any 1989.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORMACIÓ

 

Formació en desenvolupament humà, intel·ligència emocional i Coaching.


Per ajudar a les persones i a les organitzacions a millorar dins dels àmbits  com la comunicació, el lideratge, el creixement i la qualitat personal.


Formació a distància.


Dirigit a particulars i empreses que prefereixen continuar la formació en creixement personal i professional on-line, ja sigui des de la plataforma Agapeline o des de la intranet de la pròpia empresa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GESTIÓ FORMATIVA

 

Fundació tripartita per a l'ocupació


La nostra organització està acreditada per  poder oferir aquest tipus de gestió com a entitat organitzadora.


Disseny de plans i programes formatius.


Que siguin capaços de despertar el millor de cada persona i de cada col·lectiu, per aconseguir els objectius estratègics i possibilitar el creixement professional.

 

Tramitació i justificació de subvencions per a plans de formació dins de les empreses.


Detecció de necessitats formatives.


Basades en enquestes positives, que faciliten l'adopció d'actituds proactives i de compromís en trobar àrees de millora dins de l'organització.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PSICOLOGIA

 

Atenció psicològica individual i Coaching.


Els nostres 20 anys d'experiència i el nostre compromís amb el que fem ens permet oferir uns serveis d'alta qualitat valorats i reconeguts pels nostres clients particulars i per les empreses.


Peritatges psicològics.


Estem especialitzats en la redacció d'informes psicològics en processos de separació familiar i temes de custòdia de fills.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

FORMACIÓ - SALUT - PSICOLOGIA

 

 

LEGAL I COOKIES©   Tots els drets reservats.disseny web www.clickresult.es

 

 

 

Galetes permeten que el nostre lloc web funcioni correctament. En utilitzar el nostre lloc web, acceptes l'ús que fem de les cookies. més informació AQUÍ